A KÖVETKEZŐ 28 NAPOS FELÉPÜLÉSI PROGRAMUNK KEZDÉSI IDŐPONTJA: 2021. NOVEMBER 19. PÉNTEK. A BEKERÜLÉSHEZ SZÜKSÉGES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEKET FOLYAMATOSAN VÉGEZZÜK. IDŐPONT EGYEZTETÉS TELEFONON: HÉTFŐ-PÉNTEK, 08:00-18:00 KÖZÖTT.

Árak

Állapotfelmérés

Egyeztetett időpontokon a programjaink helyszínén, Veszprémben, vagy Budapesten.
Díj: 20.000, Ft/alkalom 

Részletek

Azonosítjuk az alapvető problémát, a tünetek súlyosságát, a társult egészségügyi, családi, jogi, egzisztenciális következményeket. Felmérjük az igény bevehető erőforrásokat, lehetőségeket, bevonható szövetségeseket. Javaslatot teszünk a megoldáshoz vezető cselekvéssorra, intervenciókra.

Egyéni konzultáció

Egyeztetett időpontokon Veszprémben vagy Budapesten.

Díj: 15.000, Ft/alkalom

Részletek

Az állapotfelmérő beszélgetést követően közösen hozunk döntést arról, hogy ez az ellátási forma megfelelő megoldást jelent e az Ön problémájára. Az egyéni konzultációs folyamat általában 6-8 alkalomból áll, heti rendszeresség mellett, megszakítás nélkül.

Családi konzultáció

Egyeztetett időpontokon a programjaink helyszínén, illetve Veszprémben vagy Budapesten.

Díj: 25.000, Ft/alkalom

Részletek

A családi konzultáció az egyes programjainkra kerülést előzi meg: az érintettekkel és családtagjaikkal közösen azonosítjuk a problémát, előzetes állapotfelmérést végzünk, javaslatot teszünk a további teendőkre. A bentlakásos programok után, az utógondozások keretében szintén családi konzultációra kerülhet sor, az ujjászerveződött családi rendszerben esetlegesen felmerülő problémák megoldására.

28 napos felépülési program

Bentlakásos, komplex felépülési program
Díj: 1.500.000, Ft/fő
A díj a teljes ellátást tartalmazza (szállás, étkezés, utógondozás, külső programok, felhasznált tárgyi eszközök, pszichoedkukációs előadás hozzátartozóknak).

Részletek

„Azoknak, akik csak rövid absztinens időszakot képesek megtartani két ivás között, vagy egy-egy szerhasználati szakaszuk több napon át tart. Erre a segítségre van szüksége azoknak is, akik elvesztették munkájukat, családi, más fontos kapcsolataikat, vagy ennek közvetlen veszélye alakult ki. Valamint azoknak, akik próbálkoztak már önerőből leállni, vagy heti rendszerességű konzultációval, de ezek a próbálkozások hosszabb távon eredménytelennek bizonyultak.”

A konzultációkra és a programjainkra való jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk!

© 2021 FELÉPÜLŐK - Családi Felépülési Központ (ábrás) megjelölés 229715 lajstromszámon nemzeti védjegyoltalom alatt áll. Minden jog fenntartva. Iparjogvédelmi képviselőnk az xLex. Adatkezelési tájékoztató.
A honlapot készítette a Skindrome studio a JoomShaper által fejlesztett HELIX 3 keretrendszer felhasználásával.